Programează o citire în Tarot…

… sau o ședință de consiliere spirituală dacă simți că ești pregătit să te conectezi cu Universul

Dacă ești aici pentru citiri în Tarot, iată ce trebuie să știi:

Citirile în Tarot sunt interpretate intuitiv și au scopul de a oferi ghidare, nu de a prezice viitorul. Ține cont că la bază Tarot-ul este o formă de divinație care se axează pe energia din prezent, așadar chiar dacă o citire îți poate oferi un rezultat potențial într-o situație, acest rezultat se poate schimba mereu în funcție de energia ta.

Sesiunile de Tarot se bazează pe surprinderea aspectelor ascunse sau neclare ale unei situații și oferirea de sfaturi și ghidare în contextul dat. În final tu ești cel care are control deplin asupra vieții tale, așadar deschde-ți inima la o astfel de citire și aplic-o înspre binele tău.

Dacă ești aici pentru consiliere spirituală, iată ce trebuie să știi:

Ședințele de consiliere spirituală sunt menite să identifice blocajele mentale și emoționale, urmând procesul de vindecare intern la nivelul fiecărei dificultăți identificate. Scopul acestor ședințe este cel de a te ajuta să îți descoperi identitatea autentitică a eului tău interior.

Îmi doresc să te ajut să trăiești viața la care ai visat mereu, iar acesta poate fi începutul ei.

Prima ședință împreună este gratuită și durează 30 de minute. În cadrul acesteia îmi doresc să ne cunoaștem mai bine și să îți ofer posibilitatea să decizi dacă vrei să colaborăm. Consider că e important să rezonăm astfel încât ședințele să aibă efectul dorit.

Mă poți contacta pentru mai multe detalii pe una din următoarele platforme:

Publicitate