Călătoria mea a început când totul în jurul meu s-a prăbușit
Iar atunci am decis să mă reconstruiesc pe mine însumi, nu doar ce mă înconjura.

Atunci am început să descopăr tot mai multe concepte spirituale, iar prin prisma lor am înțeles ideea de interconectare și nu numai.

Viața mea s-a schimbat radical, atât din punct de vedere mental cât și fizic, în momentul în care am văzut realitatea așa cum e de fapt.

Cel mai dificil pas a fost cel în care a trebuit să echilibrez informațiile pe care le-am acumulat, perspectiva nouă asupra vieții, cu experiențele umane pe care le trăim toți zi de zi.
Nu mai vedeam sensul în a avea niciun job standard care nu mă împlinea sufletește, doar îmi asigura traiul de la o lună la alta. Mulți oameni nu își mai aveau locul în viața mea după ce mi-am dat seama că sunt influențe negative în evoluția mea. Și în cele din urmă, nu mă mai recunoșteam pe mine.

Am observat și ajutat oamenii din jurul meu întreaga mea viață, dar abia după ce am început călătoria despre care îți vorbesc am înțeles că unul din scopurile mele este de a ajuta la un nivel mult mai profund sufletele ce-mi străbat calea.
Aș putea să-ți enumăr zeci de concepte, studii, autori sau mentori care m-au ajutat să pun bazele teoretice ale fenomenelor din jurul nostru. Dar ar fi doar o înșiruire de cuvinte care nu demonstrează de fapt nimic, pentru că am ajuns să înțeleg că oricât de mult ai afla, până nu experimentezi practic ceea ce știi, teoria rămâne doar informație. Vreau să îți ofer exemple practice, nu informații aleatorii.

Probabil te întrebi cine sunt și ce vreau de fapt să fac.
Ei bine, numele meu este Andreea și îți pot spune despre mine că sunt un simplu om, la fel ca toți ceilalți. Și tot la fel, am avut momente în viață în care am urcat și momente în care am căzut. Cert e că de multe ori am trecut singură prin valurile vieții, iar în final am realizat că experiențele pe care le-am străbătut pot ajuta și alți oameni. Nu trebuie să fii singur în călătoria ta, nu trebuie să te temi să ceri ajutor.

Astfel, în prezent sunt cititor intuitiv în Tarot și mentor spiritual. Misiunea mea este cea de a oferi ghidare și ajutor celor din jur sub orice formă îmi stă în putință. Așadar, chiar dacă nu îți dorești să apelezi la un serviciu plătit prezentat pe site, dacă simți că ai nevoie de un sfat sau doar de ascultare, te rog nu te reține din a mă contacta. Îmi doresc să îți fiu alături.

Dacă îți simți interestul stârnit, poți citi pe blog mai multe informații sau putem organiza împreună o ședință într-un cadru prietenos.

P.S.: Prima ședință e gratis, e alegerea ta dacă vrei să colaborăm pe viitor.

Dacă vrei să luăm legătura, mă poți contacta pe una din următoarele platforme:

Publicitate