Călătoria mea a început când totul în jurul meu s-a prăbușit
Iar atunci am decis să mă reconstruiesc pe mine însumi, nu doar ce mă înconjura.

Atunci am început să descopăr tot mai multe concepte spirituale, iar prin prisma lor am înțeles ideea de interconectare și nu numai.

Viața mea s-a schimbat radical, atât din punct de vedere mental cât și fizic, în momentul în care am văzut realitatea așa cum e de fapt.

Cel mai dificil pas a fost cel în care a trebuit să echilibrez informațiile pe care le-am acumulat, perspectiva nouă asupra vieții, cu experiențele umane pe care le trăim toți zi de zi.
Nu mai vedeam sensul în a avea niciun job standard care nu mă împlinea sufletește, doar îmi asigura traiul de la o lună la alta. Mulți oameni nu își mai aveau locul în viața mea după ce mi-am dat seama că sunt influențe negative în evoluția mea. Și în cele din urmă, nu mă mai recunoșteam pe mine.

Am observat și ajutat oamenii din jurul meu întreaga mea viață, dar abia după ce am început călătoria despre care îți vorbesc am înțeles că unul din scopurile mele este de a ajuta la un nivel mult mai profund sufletele ce-mi străbat calea.
Aș putea să-ți enumăr zeci de concepte, studii, autori sau mentori care m-au ajutat să pun bazele teoretice ale fenomenelor din jurul nostru. Dar ar fi doar o înșiruire de cuvinte care nu demonstrează de fapt nimic, pentru că am ajuns să înțeleg că oricât de mult ai afla, până nu experimentezi practic ceea ce știi, teoria rămâne doar informație. Vreau să îți ofer exemple practice, nu informații aleatorii.

Probabil te întrebi cine sunt și ce vreau de fapt să fac.
Ei bine, numele meu este Andreea și până de curând studiile și cariera mea s-au axat pe domeniul comunicării, marketing și publicitate mai exact. Direcția mea în viață s-a schimbat în momentul în care am realizat că pot aduce o schimbare în viața mai multor oameni și nu doar în a mea.
În prezent tot ce îmi doresc este să ajut cât mai mulți oameni. Am pornit în această nouă călătorie după ce mi s-a confirmat că într-adevăr reușesc să aduc o schimbare în viețile oamenilor, oricât de mică ar fi ea. Mi-am schimbat viața și vreau să împărtășesc modul în care am reușit și cu tine.
Îmi doresc să avem ocazia să ne cunoaștem înr-un mod direct și nu doar prin intermediul acestor paragrafe. Așadar, te rog, nu ezita să mă contactezi, indiferent de natura curiozității tale.

Dacă îți simți interestul stârnit, poți citi pe blog mai multe informații sau putem organiza împreună o ședință într-un cadru prietenos.

P.S.: Prima ședință e gratis, e alegerea ta dacă vrei să colaborăm pe viitor.

Dacă vrei să luăm legătura, mă poți contacta pe una din următoarele platforme:

Publicitate