Manifestarea – un schimb energetic între tine și Univers

Pornind de la teoria că tot Universul și tot ce conține acesta, inclusiv tu, are în compoziția sa energie, înseamnă că orice deține această energie interacționează și în cele din urmă realizează un schimb între ele.

Energia ta este generată de gândurile și emoțiile tale care sunt transmise mai departe în Univers sub formă de frecvențe energetice. Întrucât totul în această lume funcționează în baza ideii de cauză și efect, ceea ce tu transmiți ți se va întoarce înapoi sub aceeași frecvență. Manifestarea este unul din fenomenele care folosește acest schimb energetic pentru a materializa în cele din urmă un rezultat palpabil.

Dacă-ți dorești ca ziua ta să decurgă bine, să fie abundentă și să te simți împlinit pe parcursul ei, dar ai gânduri negative, îți derulezi scenariile cele mai puțin favorabile în minte și ai o stare de spirit scăzută, atunci nu ești în frecvența energetică necesară pentru a manifesta ceea ce îți dorești. Ca manifestarea să funcționeze trebuie să trăiești în momentul prezent de parcă deja ai avea acel lucru astfel încât să îl poți atrage. Cu alte cuvinte, trebuie să simți fericirea, entuziasmul și recunoștința pe care le-ai avea în momentul în care ai primi ceea ce îți dorești, înainte să se întâmple.

Exemplul anterior reprezintă alinierea ta energetică cu Universul. Cu cât această aliniere este mai puternică, are loc fenomenul de sincronicitate care îți materializează în sine dorința. Grijile, stresul, îndoiala și orice alteva poate interveni și perturba acest proces îți vor face manifestările să întârzie sau chiar să nu apară deloc. Ai încredere în această putere nevăzută și menține-ți un nivel energetic ridicat printr-o gândire pozitivă.

Publicitate